Neumann János Egyetem - Nyelvvizsgainformációk
Gyengénlátó Változat

LCCIEB SZOLNOKI VIZSGAHELY

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

LCCIEB OKTATÁSI ÉS VIZSGA KÖZPONT

We help people and businesses grow 

Szekeresné Pinczés ErzsébetA Londoni Kereskedelmi és Iparkamara Vizsgáztatói Testületének mottójával üdvözlöm Önt az LCCIEB szolnoki vizsgahelyének bemutatkozó oldalán! 

2004-től - az EU-csatlakozás évétől - a növekvő mobilitás követelményeivel összhangban olyan egynyelvű szaknyelvi vizsga letételére nyílik nálunk lehetőség, amely nemzetközileg ismert és elismert. A vizsgáztatást az Idegen Nyelvi Tanszék nagy tapasztalattal és nemzetközi minősítéssel rendelkező oktatói végzik. 

A NYAT 2004. december 13-i határozatával akkreditálta az angol üzleti szaknyelvvizsgát, ami azt is jelenti, hogy a felsőoktatási intézmények – így a Neumann János Egyetem is -, elfogadják a diploma megszerzésének feltételeként az LCCIEB EFB nyelvvizsga-bizonyítványokat. A sikeres nyelvvizsgákról nemzetközi és magyar államilag elismert bizonyítványt adunk ki.

A nyelvvizsgáztatás mellett fontos feladatunk a szaknyelvi vizsgákra való felkészítés, melyet „How to Pass” kurzusok és tréningek formájában valósítunk meg.

Munkatársaim nevében is élvezetes nyelvtanulást és használható nyelvtudást kívánok minden látogatónknak és leendő nyelvvizsgázónknak!

Nyelvvizsgahely- és vizsgainformációk a http://gk.uni-neumann.hu/lccieb weboldalon olvasható

Szekeresné Pinczés Erzsébet
vizsgahelyvezető